Håvard Tamburstuen forlater Lnett og går til Sira-Kvina

Administrerende direktør i Lnett, Håvard Tamburstuen skifter jobb. Blir ny kraftverksjef i Sira-Kvina Kraftselskap
Foto: Lyse
Foto: Lyse

Tamburstuen har vært øverste leder for Lyses strømnettselskap Lnett helt siden 2016 og har tatt selskapet gjennom en rekke endringer og utfordringer, melder selskapet i en pressemelding. 

Han takkes av konserndirektør for infrastruktur og sirkulær energi, Marianne Frøystad Ånestad. 

– Jeg vil takke Håvard for en svært verdifull innsats for Lyse-konsernet gjennom en årrekke. Håvard har vært en sentral stemme i debatten om utbygging av strømnett. Det at Håvard blir i bransjen og den utvidede Lyse-familien synes jeg er gledelig. Jeg vil takke Håvard for innsatsen og ønsker han lykke til videre, sier hun. 

Tamburstuen vil gå videre i ny jobb som kraftverksjef i Sira-Kvina kraftselskap og vil ha Tonstad som arbeidssted. Lyse er største eier i Sira-Kvina Kraftselskap med 41%. 

– Jeg vil takke for en veldig fin tid i Lyse-konsernet og i Lnett. Det har vært svært givende å jobbe med et så viktig samfunnsoppdrag som strømnettet representerer. Med et så godt lag som Lnett er nå føler jeg både stolthet og glede over det vi leverer, men også at det er riktig for meg å gå videre. Jeg ser frem til nye utfordringer i en annen del av bransjen og Lyse-familien, sier Håvard Tamburstuen.

Lyse-eide Lnett er et strømnettselskap som har ansvaret for å drifte, vedlikeholde og bygge ut strømnettet i Sør-Rogaland. Lnett finansieres av nettleien vi betaler på strømregningen og sørger for at 160 000 kunder og bedrifter får strøm. Nylig meldte selskapet at de skal foreta store oppgraderinger av strømnettet fremover. 

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også