Hilde Rollefsen Næss går fra Tensio til Arctic Energy Partners

− Jeg mener energibransjen er utrolig viktig for samfunnsutvikling og verdiskapning.
Hilde Rollefsen Næss er ansatt som ny forretningsutvikler i Arctic Energy Partners fra 1. september. | Foto: Arctic Energy Partners
Hilde Rollefsen Næss er ansatt som ny forretningsutvikler i Arctic Energy Partners fra 1. september. | Foto: Arctic Energy Partners

Arctic Energy Partners (AEP) forteller i en pressemelding at Hilde Rollefsen Næss er ansatt som ny forretningsutvikler. Hun kommer fra stillingen som forretningsutvikler i nettselskapet Tensio, og begynner i jobben 1. september.

− Jeg mener energibransjen er utrolig viktig for samfunnsutvikling og verdiskapning, og AEP har en veldig viktig rolle som energinettverk og for lokale ringvirkninger, sier Næss.

Direktør Kjell Giæver er godt fornøyd med ansettelsen ved hovedkontoret i Hammerfest.

− Vi er veldig glade for at Hilde har takket ja til å jobbe sammen med oss og våre medlemmer i hele Nord-Norge. Vi står midt i energiomstillingen med både muligheter og utfordringer, og en av våre viktigste oppgaver er å bidra til at nye muligheter blir til positive ringvirkninger i Nord-Norge. Vi skal bygge samfunn i hele nord, sier Giæver.

Han trekker frem både hennes faglige bakgrunn, og hennes geografiske tilhørighet.

− Hildes bakgrunn fra energibransjen og en strek faglig kompetanse fra NTNU gjør henne til en perfekt match målt opp mot oppgavene som venter når hun starter hos oss. At hun er ei ekte Hammerfest dame med hjerte i nord – er jo ekstra bonus, sier Giæver.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også