Stein-Gunnar Bondevik blir Fornybar Norges markedsdirektør

Får blant annet ansvar for rekruttering og oppfølging av medlemmer.
Bondevik har vært tilknyttet Fornybar Norge siden august 2023. | Foto: Ronald Johansen
Bondevik har vært tilknyttet Fornybar Norge siden august 2023. | Foto: Ronald Johansen

– Det kjennes godt å være tilbake i fornybarnæringen. Det fins ingen bransjer det knyttes større forventninger til akkurat nå, og det liker jeg, sier Stein-Gunnar Bondevik i en pressemelding.

Han tiltrer stillingen en nyopprettet stilling som markedsdirektør i Fornybar Norge 1. august.

Bondevik har jobbet som samfunnskontakt i Troms Kraft fra august 2019 til juli 2022. Han har også vært sjef for Innovasjon Norge i Troms og på Svalbard og jobbet som kommunikasjonsdirektør i Helsedirektoratet, Nofima og Hæren.

Han har vært tilknyttet Fornybar Norge siden august 2023 i en prosjektstilling. Oppgavene til Bondevik fremover blir å lage planer for foreningensarbeid med rekruttering og oppfølging av medlemmer, i tillegg til spesialansvar for urfolksspørsmål og eksport av fornybar teknologi.

– Vi er i en spennende vekstperiode, der det ikke bare er vi som inviterer bedriftene med på fornybarlaget, men også et næringsliv som i økende grad kommer til oss fordi de vil delta i det grønne skiftet. Derfor er jeg glad for at vi har fått en så erfaren leder som Stein-Gunnar i vårt team, med internasjonal erfaring og bakgrunn fra mange ulike sektorer i Norge. Men fremfor alt er han veldig flink med folk, og skaper god stemning rundt seg. Jeg tror derfor medlemmene våre, både eksisterende og nye, er i de beste hender, sier Åslaug Haga, leder i Fornybar Norge.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også