Elvia har ansatt strategidirektør og utviklingsdirektør

Nettselskapet ansetter Linn Zachariassen og Bjørge Røsæg som direktører for nyetablerte enheter.
NYE DIREKTØRER: Utviklingsdirektør Bjørge Røsæg og strategidirektør Linn Zachariassen. | Foto: Elvia
NYE DIREKTØRER: Utviklingsdirektør Bjørge Røsæg og strategidirektør Linn Zachariassen. | Foto: Elvia

Nettselskapet Elvia opplyser i en pressemelding at de har ansatt to direktører til å lede de nyetablerte enhetene Strategi og Utvikling.

– Ved å etablere Strategi som et eget område i Elvias ledelse, skal vi oppnå bedre evne og mer kapasitet til strategisk arbeid internt og eksternt. Dette i en situasjon hvor vi ser at vår rolle som nettselskap får enda større betydning for samfunnet vårt. Det nye området Utvikling skal styrke evnen vår til å utvikle oss og måten vi løser oppgavene våre på, i tråd med strategien og forretningens behov, sier administrerende direktør i Elvia, Anne Sagstuen Nysæther. 

Bjørge Røsæg er ny utviklingsdirektør. Han kommer fra Telia, der han har hatt programansvar for innføring av deres utviklingsmodell og leveranseportefølje. Han er utdannet master i kommunikasjonsteknologi fra NTNU, og startet i Elvia 1. november. 

– Energi er nøkkelen til et velfungerende samfunn, økonomisk bærekraft og ikke minst for å ivareta klima og miljø,, sier Røsæg. 

Strategidirektør Linn Zachariassen kommer fra stillingen som strategidirektør i OBOS. Hun er utdannet master i industriell økonomi og teknologiledelse fra NTNU, og hun starter i Elvia 13. november. 

– Elvia har et viktig samfunnsoppdrag i Norge med å sikre strømforsyningen, og har strategiske ambisjoner om å bidra til elektrifiseringen av Norge i enda større grad. I rollen som strategidirektør får jeg en unik mulighet til være med på å utvikle og implementere de strategiske rammene for dette, sier Zachariassen 

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også