Elling Dybdal gir seg i Tussa etter 30 år

Konsernsjef Elling Dybdal har gitt styret beskjed om at han ønsker å gå av med pensjon etter å ha vært ansatt i Tussa Kraft i 30 år.
PENSJON: Konsernsjef Elling Dybdal har vært en del av Tussa Kraft i 30 år. Nå går han av med pensjon. | Foto: Tussa
PENSJON: Konsernsjef Elling Dybdal har vært en del av Tussa Kraft i 30 år. Nå går han av med pensjon. | Foto: Tussa

Dybdal kom inn som konsernsjef i 1993, og har vært med på å utvikle kraftselskapet Tussa fra 45 til 250 ansatte i sin periode. I denne perioden har Tussa Krafs forretningsområder utviklet seg betydelig, fra kraft og nett, til telekom, fiber, IT og installasjon. 

Ellind Dybdal sier i en pressemelding at det har vært et givende arbeid å være med på å utvikle Tussa til det selskapet det er i dag. 

– Jeg har hatt stor glede av å jobbe med alle de dyktige medarbeiderne i Tussa. Det er deres innsats som har gjort at selskapet har blitt så vellykka, og jeg er stolt av det vi har oppnådd sammen, sier Dybdal. 

Han trekker fram det kollegiale miljøet i Tussa som noe han setter høyt. 

– Det har vært utrolig kjekt å samarbeide med så mange kunnskapsrike og engasjerte mennesker. Jeg har gledet meg til å gå på jobb hver eneste dag i disse 30 årene. 

Dybdal ser at Tussa har mange muligheter til å utvikle seg videre i årene som kommer, og han er trygg på at selskapet vil gripe sjansene, og fortsette med å være utviklingsorientert. 

– Tilpassing og utvikling må fortsette for at Tussa skal være livskraftig. Jeg ønsker selskapet lykke til i framtida. 

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også