Arne Andreas Riisnes startet i Eviny som trainee i 2008 - nå blir han konserndirektør

Eviny forfremmer intern kandidat til jobben som konserndirektør for Ny Energi og Industrielle partnerskap.
NY KONSERNDIREKTØR: Arne Andreas Riisnes er forfremmet til direktør for Ny energi og Industrielle partnerskap. | Foto: Eviny
NY KONSERNDIREKTØR: Arne Andreas Riisnes er forfremmet til direktør for Ny energi og Industrielle partnerskap. | Foto: Eviny

Eviny-sjef Ragnhild Fresvik skriver på LinkedIn at hun har forfremmet Arne Andreas Riisnes til stillingen som ny konserndirektør for Ny Energi og Industrielle partnerskap.

– Arne Andreas har gått hele veien i konsernet fra han begynte som konserntrainee i 2008, og har vært innom mange ulike nøkkelroller - primært innen prosjektutvikling, m&a og strategi inn mot fornybar produksjon, skriver Fresvik på Linkedin.

Hun trekker frem at det nyetablerte forretningsområdet han får ansvar for skal være en pådriver i Evinys innsats for å nå sitt mål om 10 TWh ny kraftproduksjon innen 2030.

Før forfremmelsen var Riisnes prosjektleder for Evinys satsing på havvind. Eviny er i partnerskap med Shell og Lyse på havvindsatsingen.

– Eviny skal sette fart på utbygging av fornybar energi og bidra til velferd, arbeidsplasser og verdiskaping på Vestlandet, skriver Riisnes på LinkedIn.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også