Blir daglig leder i Norwegian Energy Partners

Ann Christin Andersen overtar etter Sjur Bratland.
NY STILLING: Ann Christin Andersen starter i Norwegian Energy Partners fredag. Her fra en tidligere anledning. | Foto: Glitre
NY STILLING: Ann Christin Andersen starter i Norwegian Energy Partners fredag. Her fra en tidligere anledning. | Foto: Glitre

Norwegian Energy Partners (NORWEP) kunngjorde lederbyttet fredag. Andersen tiltrer 1. september, altså umiddelbart.

Organisasjonen kartlegger kompetanse, teknologi og konkurransekraft hos leverandørbedrifter innenfor energisektoren i Norge, og kobler det med kundenes behov internasjonalt. 

– Jeg er imponert over det fantastiske ekspert-laget i NORWEP og alt de klarer å utrette for små og store energibedrifter i Norge. Gjennom NORWEP får bedriftene nødvendig innsikt om relevante markeder, enklere tilgang til kunder og samarbeidspartene og nødvendig innsikt i konkrete forretningsmuligheter, sier hun i en melding.

Ann Christin Andersen har hatt en rekke verv i næringslivet. Nå er hun blant annet er nestleder i Å Energi-styret, samt styreleder i Drammen Havn. 

– Organisasjonen får nyte godt av Ann Christin Andersens brede kompetanse i en fase hvor mulighetene for eksport er svært store for leverandørindustrien vår. Vi har samarbeidet godt og ser frem til å fortsette det avgjørende arbeidet for å fremme norsk teknologi, sier Are Tomasgaard, LO-sekretær og en av stifterne av NORWEP, i meldingen.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Les også