Eidsiva får ny toppsjef

Henning Olsen overtar etter Øistein Andresen.
NY TOPPSJEF: Henning Olsen tar over ledelsen av Eidsiva fra 1. oktober. | Foto: Eidsiva
NY TOPPSJEF: Henning Olsen tar over ledelsen av Eidsiva fra 1. oktober. | Foto: Eidsiva

Eidsiva Energi opplyser i en pressemelding at Henning Olsen tar over som ny toppsjef fra 1. oktober. Han tar over etter Øistein Andresen, som går av med pensjon.

– Eidsiva Energi har under Øistein Andresens stødige ledelse hatt en god utvikling og gjennomført store strukturelle endringer. Når Øistein nå har ønsket å pensjonere seg og sende stafettpinnen videre, så er styret svært tilfreds med at Henning Olsen har takket ja til å bli ny konsernsjef, sier styreleder Pål Egil Rønn. 

Henning Olsen har de siste 20 årene bl.a. arbeidet i Statkraft, AF Gruppen og sist som konsernsjef i NRC Group.

– Tidspunktet er riktig for å sende stafettpinnen videre. Eidsiva har fått en størrelse og en forretningsmessig bredde som gir Henning Olsen sammen med fantastiske kolleger i Eidsiva et godt utgangspunkt for å fortsette den gode utviklingen, sier Øistein Andresen.

Han forblir tilgjengelig for selskapet frem til 31. desember.

– Jeg ser frem til å lede et spennende selskap og gleder meg til å bli kjent med nye kolleger. Selskapet har vært gjennom en betydelig vekst og jeg ønsker å bidra til at selskapet også i tida framover vil være et fremoverlent selskap som ivaretar den samfunnskritiske rollen på en god måte, til beste for samfunnet og våre eiere, sier Olsen

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også