Tidligere byråd får direktørstilling hos Hafslund Celsio Oslo

Victoria Marie Evensen forlater politikken.
NY JOBB: Victoria Marie Evensen starter i Hafslund Celsio Oslo i august. Her med administrerende direktør Knut Inderhaug. | Foto: Hafslund
NY JOBB: Victoria Marie Evensen starter i Hafslund Celsio Oslo i august. Her med administrerende direktør Knut Inderhaug. | Foto: Hafslund

Evensen blir direktør for bærekraft, kommunikasjon og rammevilkår i Hafslund Celsio Oslo i august, opplyser selskapet i en melding onsdag. Selskapet er leverandør av fjernvarme og kjøling.

Evensen var byråd for næring og eierskap i Oslo fra oktober 2019 til februar i år og har vært bystyremedlem for Arbeiderpartiet siden 2011. Hun er utdannet tekstforfatter. Før hun ble heltidspolitiker, jobbet hun i reklamebransjen, blant annet som kreativ leder i Dinamo.

– Jeg gleder meg til å bli en del av teamet i Hafslund Oslo Celsio. Etter mitt syn er fornybarområdet et av de viktigste og mest spennende områdene man kan jobbe med, og kanskje særlig nå med energikrisen som bakteppe. Jeg ser frem til å ta fatt på oppgavene i august, og til å bidra til at enda flere i Oslo blir kjent med byens eget energiselskap, sier hun i en melding.

Evensen vil fortsatt sitte i bystyret fram til høstens kommunestyre- og fylkestingsvalg.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

!
Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også