Anne Nysæther blir sjef for Elvia

Forfremmes til toppjobben etter 14 år i nettselskapet.
NY TOPPSJEF: Anne Nysæther blir ny toppsjef i nettselskapet Elvia. | Foto: Eidsiva
NY TOPPSJEF: Anne Nysæther blir ny toppsjef i nettselskapet Elvia. | Foto: Eidsiva

Norges største nettselskap, Elvia, opplyser i en pressemelding at de har ansatt Anne Nysæther som ny administrerende direktør. Hun har jobbet 14 år i selskapet, og kommer fra stillingen som direktør for nettstrategi.

– Jeg var aldri i tvil om at jeg skulle takke ja til denne jobben, selv om jeg har stor respekt for omfanget av oppgaven. Elvia er avgjørende for folks hverdag, og vi har utrolig mange spennende og viktige oppgaver foran oss, sier Nysæther i en pressemelding.

Hun ble kåret til Årets kraftkvinne 2022, og juryen begrunnet utnevnelsen med hennes dype innsikt kombinert med handlekraft:

«Årets Kraftkvinne 2022 har dyp innsikt i og bred kunnskap om kraftbransjen. Hun er en brobygger med handlekraft og integritet. Den siste tiden har hun markert seg som sentral tenker og arkitekt bak en ny nettleiemodell med bred tilslutning og lot seg innføre.»

Nysæther tiltrer 16. mars, og tar over etter Trond Skjellerud som går til IT-selskapet Pearl Group etter 13 år i Eidsiva-konsernet.

–Dette har på mange måter vært en av mine tyngste avgjørelser. Eidsiva har tatt mesteparten av min tid i 13 år, og jeg vil savne å stå opp hver dag for å bidra til å løse samfunnsoppdraget vårt. I tillegg vil man jo etter så lang tid savne veldig mange gode kollegaer på tvers i hele selskapet, sier Skjellerud.


Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også