Thomas Kittilsen Zandjani blir senioradvokat i Å Energi

– Vi skal øke produksjonen av fornybar energi, levere den effektivt gjennom nettet og ta den ut i nye og spennende markedstjenester.
NY STILLING: Thomas Kittilsen Zandjani blir senioradvokat i Å Energi. | Foto: Privat, LinkedIn
NY STILLING: Thomas Kittilsen Zandjani blir senioradvokat i Å Energi. | Foto: Privat, LinkedIn

Siden april 2020 har Zandjani vært leder for administrasjon og eiendom i Glitre Energi i Drammen. I høst gikk energiselskapet sammen med Agder Energi og ble Å Energi, med mål om å skape Nordens mest fremtidsrettede konsern innen fornybar energi.

I kjølvannet av sammenslåingen blir Zandjani nå senioradvokat i det nye energiselskapet. Det forteller han selv i et innlegg på LinkedIn.

– Vi skal øke produksjonen av fornybar energi, levere den effektivt gjennom nettet og ta den ut i nye og spennende markedstjenester, skriver Zandjani i forbindelse med at han har fått ny stilling.

Zandjani har bakgrunn som juridisk direktør i Vegfinans. Der hadde han ansvar for juridiske forhold i konsernet, personvernombud og var stedfortreder for administrerende direktør. Zandjani har også jobbet både i advokatfirma og som internadvokat, og kan vise til erfaring fra Wikborg Rein, det som den gangen het Vogt & Wiig, og Norske Skog.

Artikkelen ble først publisert i AdvokatWatch.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også