Blir daglig leder i EnergiPluss

Trond Egil Kvisten kommer fra stillingen som driftsdirektør for Trønderbilene AS.
NY JOBB: Trond Egil Kvisten begynner i EnergiPluss 1. juni. | Foto: EnergiPluss
NY JOBB: Trond Egil Kvisten begynner i EnergiPluss 1. juni. | Foto: EnergiPluss

Den nye daglige lederen begynner i jobben for solcelle-selskapet i juni.

– Trond Egil har lang ledererfaring fra næringslivet og Forsvaret, og han har arbeidet med omstrukturering, oppbygging av virksomhet og virksomhetsoverdragelser. Det er kompetanse vi har bruk for i EnergiPluss, sier styreleder Nils P. Hagen i en melding gjengitt av Arbeidets Rett.

Kvisten er i dag driftsdirektør for Trønderbilene AS og Connect Bus AS, samt daglig leder i Sørlandsruta AS. Han fikk jobben etter at det ble kjent at Ole Petter Hansæl gikk fra å være daglig leder til markedssjef i selskapet.

– EnergiPluss har på kort tid etablert seg som en markant leverandør av solcelleløsninger i hele Sør-Norge. For meg dette en spennende mulighet i en bedrift med et stort potensial - i et voksende marked. Jeg ser frem til å kunne realiserer selskapets vekststrategi. Det er dyktige ansatte, og jeg gleder meg til å bidra for å styrke posisjonen videre i markedet gjennom dem, sier den påtroppende lederen i meldingen.

EnergiPluss AS har tolv ansatte og ligger på Tynset. Selskapet ligger an til en omsetning på cirka 45 millioner kroner i år, skriver avisen.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også