Repvåg, Luostejok og Nordkyn fusjonerer og blir InfraNord

– Vi har blitt enige om å ta den geografiske dimensjonen med oss, slik at alle de tidligere selskapene vet at de har fått noen inn i sentrale posisjoner, sier Oddbjørn Samuelsen.
FUSJON: Det nye selskapet får navnet InfraNord, og det har til sammen 83 ansatte. | Foto: Privat
FUSJON: Det nye selskapet får navnet InfraNord, og det har til sammen 83 ansatte. | Foto: Privat

Bransjeorganisasjonen Distriktsenergi skriver at de tre kraftlagene Repvåg, Luostejok og Nordkyn har fusjonert. Det nye sammenslåtte selskapet får navnet InfraNord, og det er Oddbjørn Samulensen som blir administrerende direktør.

Selskapene har jobbet i ett år med å samle selskapene i én organisasjon, og de siterer et radiointervju med Radio Nordkapp der Samulensen forteller om en følelsesmessig reise i prosessen.

– Vi er til sammen 83 ansatte fra kyst til vidde, og dekker et enormt areal. For å sikre fortsatt god leveringssikkerhet vil montørstasjonene bli oppretthold slik at vi raskt kommer ut til kundene for å rette feil, sier Samuelsen til Radio Nordkapp

Han forteller også at det har vært viktig å sikre at alle regioner og tidligere selskaper er rettferdig representert i den nye organisasjonen. Det har derfor blitt lagt stor vekt på geografisk balanse når stillingene har blitt besatt.

– Vi har blitt enige om å ta den geografiske dimensjonen med oss, slik at alle de tidligere selskapene vet at de har fått noen inn i sentrale posisjoner, sier Samuelsen i radioinnslaget, ifølge Distriktsenergi.

Nettselskapet, som blir landets nest største når det kommer til areal, får navnet Area AS.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også