Consto skal rehabilitere syv dammer for Statkraft Energi

Consto Dambygg har signert kontrakt med Statkraft Energi om rehabilitering av syv dammer i Høyanger.
REHABILITERT: Dam Norddalsvatn er en av syv dammer Consto allerede har reabilitert. Nå har de signert en ny avtale med Statkraft Energi. | Foto: Consto
REHABILITERT: Dam Norddalsvatn er en av syv dammer Consto allerede har reabilitert. Nå har de signert en ny avtale med Statkraft Energi. | Foto: Consto

Siden våren 2021 har Consto rehabilitert syv dammer i Høyanger på oppdrag fra Statkraft Energi. Total prosjektkostnad er på over 300 millioner kroner, og nå har selskapene signert en ny avtale. Den innebærer rehabilitering av ytterligere syv dammer, melder Consto i en pressemelding. 

Consto skal i første fase skal bistå Statkraft Energi og teknisk konsulent med å videreutvikle prosjektet. Fase to har man til hensikt å gjennomføre med åpen bok og målpris.

– Vi er takknemlige for den tilliten som er vist oss, og er utrolig glade for at Statkraft Energi ønsker å fortsette det gode samarbeidet, sier prosjektleder i Consto Dambygg, Trond Helge Heimvik og legger til:

– Alle prosjektets utfordringer har så langt blitt løst gjennom godt samarbeid med en dyktig byggherre og konsulenter. I tillegg til hele veien å ha HMS og kvalitet som første fokus, har vi sammen vist evne til å være kreativ og løsningsorientert, ryddig og profesjonell. Dette har vist seg å være egenskaper som begge partene setter pris på.

EnergiWatch har forespurt størrelsen på den nye kontrakten, men ifølge kommunikasjonssjef Lena Glosemeyer Fangel er partene enige om å ikke gå ut med beløpet på nåværende tidspunkt. 

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

!
Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også