Equinors nye millionkontrakt får konsekvenser for de ansattes lørdagsbingo

Inngår avtale med gaveselskap til 100 millioner kroner.
NY AVTALE: Equinors avtale med et gaveselskap skal komme plattformarbeiderne til gode. Bildet viser Kristin-plattformen. | Foto: Equinor
NY AVTALE: Equinors avtale med et gaveselskap skal komme plattformarbeiderne til gode. Bildet viser Kristin-plattformen. | Foto: Equinor

Selskapet Strømnes AS har inngått ny kontrakt med Equinor. De har tidligere hatt kontrakt med selskapet fra tiden det het Statoil, skriver Fedrelandsvennen.

Fram til nå har de levert alt fra gaver og profileringsartikler, ullklær og treningstøy til Equinors ansatte.

Nå blir det blant annet økt trykk på digitalisering, ikke minst for plattformarbeidernes lørdagsbingo.

De mange tusen bingopremiene har vært blant varene som til nå har blitt fraktet over til plattformene med supplybåter, for så å bli flydd hjem igjen sammen med heldige vinnere etter endt skift. Nå skal offshorearbeiderne kunne bruke digitale gavekort i en egen nettbutikk, og få gavene sendt rett hjem på fastlandet, skriver avisen.

– Det er over 10.000 bingovinnere på plattformene til Equinor i løpet av året. Det sier seg selv at det ikke er bærekraftig å frakte alle premiene ut og tilbake igjen på supplybåter og i helikopter, sier Michael Romeril, salg- og innkjøpsdirektør ved Strømmes AS.

De ikke-digitale leveransene i den nye avtalen kan omfatte blant annet fiskeutstyr til fiskeklubben, garn og strikkepinner til strikkeklubben, eller instrumenter til bandene på de 34 plattformene.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også