Ny styreleder i Sogn og Fjordane Energi

Olin Johanne Henden har vært styremedlem siden 2012, og nå tar hun over ledervervet etter Sigurd Reksnes.
Olin Johanne Henden rykker opp fra å være styremedlem til å bli styreleder i SFE. | Foto: SFE
Olin Johanne Henden rykker opp fra å være styremedlem til å bli styreleder i SFE. | Foto: SFE

Sogn og Fjordane Energi (SFE) opplyser i en pressemelding at Olin Johanne Henden er valgt til ny styreleder. Hun har vært styremedlem siden 2012, og tar over ledervervet etter Sigurd Reksnes.

Henden er utdannet bedriftsøkonom, har utdanning innen relasjonsledelse, og tar nå en Master of Management ved Handelshøyskolen BI med fag innen virksomhetsstyring, digital sikkerhet og grønn konkurransekraft. Hun er bedriftseier, med omfattende styreerfaring og flere år som politisk aktiv i Høyre.

– SFE har vært modige og investert i fornybar energi. Det er viktig for å redusere klimarisikoen som verden står overfor. Med modige og dyktige ansatte i organisasjonen er vi godt rustet for å skape store verdier for eierne våre samtidig som vi fortsetter å utvikle og investere i ny energi, sier Henden.

Konsernsjef i Sogn og Fjordane Energi, Knut Arild Flatjord, ser frem til samarbeidet i en spennende tid for selskapet.

– Sigurd Reksnes har gjort en veldig god jobb som styreleder for Sogn og Fjordane Energi, og jeg takker ham for godt samarbeid. Når en ny person nå skal sitte ved roret, er vi veldig glade for at det er nettopp Olin som tar den rollen. Hun kjenner selskapet svært godt etter mange år i styret, og skal virkelig ha sin del av æren for den gode utviklingen Sogn og Fjordane Energi har hatt, og ikke minst de prosjektene og mulighetene som nå ligger foran oss, sier Flatjord.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også