Nick Walker er på plass som ny sjef i Vår Energi

– Jeg er begeistret over muligheten til å lede et av verdens raskest voksende olje- og gasselskaper, sier Nick Walker på sin første arbeidsdag.
NY SJEF: Nick Walker har begynt jobben som ny toppsjef i Vår Energi. | Foto: Vår Energi
NY SJEF: Nick Walker har begynt jobben som ny toppsjef i Vår Energi. | Foto: Vår Energi

Vår Energi har fått ny toppsjef, og tirsdag var Nick Walker i gang på sin første arbeidsdag i oljeselskapet

– Jeg er både begeistret og ydmyk over muligheten til å lede et av verdens raskest voksende olje- og gasselskaper med 1000 høyt kompetente ansatte, som neste år får selskap av ytterligere 300 kolleger fra Neptune Energy Norway, sier Nick Walker i en pressemelding.

Walker har 30 års internasjonal erfaring fra tekniske-, kommersielle- og andre topplederstillinger i bransjen. Han var CEO i Lundin Energi frem til selskapet ble overtall av Aker BP, og har også jobbet i i BP, Talisman Energy, Africa Oil og Vedanta – Cairn Oil & Gas.

I Vår Energi skal han lede arbeidet med å løfte Vår Energi til å bli et stort selskap. Ambisjonen er å produsere 350.000 fat olje og gass per dag innen utgangen av 2025. Selskapet tror også på enda mer enn det, gjennom overtakelsen av Neptune Energy Norway.

– Jeg gleder meg til å bli kjent med alle våre ansatte i Stavanger, Hammerfest, Oslo og offshore. Sammen kan vi ta Vår Energi til neste nivå, og realisere visjonen om å levere en bedre fremtid, sier Walker.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også