Cloudberry-Andreas slutter - vil utforske samspillet mellom ny kraft og ny industri tettere

– Hva skjer nå? Jeg vet ikke, sier en kaffetørst Andreas Thon Aasheim. 
KLAR FOR NY UTFORDRING: Etter en overleverings-periode, gir Andreas Thon Aasheim seg som kommersiell direktør i Cloudberry. | Foto: Cloudberry
KLAR FOR NY UTFORDRING: Etter en overleverings-periode, gir Andreas Thon Aasheim seg som kommersiell direktør i Cloudberry. | Foto: Cloudberry

På LinkedIn kunngjør Cloudberrys kommersielle direktør at han etter to år gir seg i selskapet. Derav kaffetørsten, siden Thon Aasheim er åpen for en prat om nye muligheter. 

– Nå skal jeg snakke med folk, og bruke litt tid på å finne ut av hva som er det riktige, neste steget for meg, skriver Thon Aasheim i dette sms-intervjuet med EnergiWatch. 

Han bemerker at det «er ingen dramatikk knyttet til at jeg slutter». 

– Organisasjonen har endret seg siden jeg begynte, noe som er helt naturlig for et selskap i vekst. For meg ble det riktig å se meg om etter noe annet, selv om jeg vil savne gode kolleger i Cloudberry, legger han til. 

Thon Aasheim er imidlertid ikke åpen for alt. 

– Motivasjonen min for mer, fornybar kraftproduksjon tror jeg ingen betviler, og jeg vil gjerne utforske samspillet mellom ny kraft og ny industri enda tettere.

Hva er sannsynligheten for at du må forholde deg til grunnrenteskatt i neste jobb?

– Den er vel betydelig. Og så lenge den innrettes skikkelig, er den også velkommen - avrunder den avgående kommersielle direktøren - med et smilefjes. 

Thon Aasheim gir seg etter en «handover-periode». 

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også