Norwegian Offshore Wind henter EU-ekspert

– Havvindvirksomheten gir olje- og gasselskaper mulighet til å bruke sin teknologi og kompetanse til å gå over til fornybar energi, sier Martine Farstad.
NYANSATT: Martine Farstad går inn i Norwegian Offshore Winds EU-team.
NYANSATT: Martine Farstad går inn i Norwegian Offshore Winds EU-team.

Martine Farstad blir en del av Norwegian Offshore Wind. Hennes nye arbeidsgiver har over 370 medlemmer - og er det største organet for havvind i Norge. Farstad skal jobbe med EU-kommunikasjon og bistå med å posisjonere norske havvind-selskaper i EU-utlysninger.

Hun har en mastergrad i europeiske studier fra King’s College i London. De siste årene har hun bodd i Brussel og bidratt i flere EU-prosjekter, samt jobbet med å etablere partnerskap mellom selskaper. Farstad har tidligere vært kommunikasjonssjef ved Sørlandets Europakontor.

– Havvindvirksomheten gir olje- og gasselskaper mulighet til å bruke sin teknologi og kompetanse til å gå over til fornybar energi. Å få være med på dette eventyret er ekstremt spennende, sier nyervervelsen i en melding publisert på Norwegian Offshore Winds nettsider.

– Martines kompetanse innen EU og EØS er svært verdifull for våre medlemmer. Hun har jobbet hands on i EU-systemet. Det kan være komplisert for et norsk selskap å forstå hvordan man får de beste mulighetene, så vi er glade for å styrke EU-teamet vårt, sier Arvid Nesse, leder for Norwegian Offshore Wind.

Martine Farstads nye arbeidssted blir Oslo.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også