Toini Løvseth slutter etter fire år i Fornybar Norge

– Disse årene har vært eksepsjonelt lærerike og meningsfulle, sier bransjeorganisasjonens direktør for marked, produksjon og omstilling.
DIREKTØREN SLUTTER: Toini Løvset slutter i Fornybar Norge for å gå til konsulentselskapet Boldt. | Foto: Anders Lie Brenna
DIREKTØREN SLUTTER: Toini Løvset slutter i Fornybar Norge for å gå til konsulentselskapet Boldt. | Foto: Anders Lie Brenna

Fornybar Norge opplyser i en pressemelding at Toini Løvseth slutter som direktør for marked, produksjon og omstilling i Fornybar Norge for å begynne i konsulentselskapet Boldt.

– Disse årene har vært eksepsjonelt lærerike og meningsfulle. Jeg er dessuten imponert over innsatsen til alle de dyktige kollegene mine. Nå når den nye organisasjonen er på plass, kjennes tiden moden for et skifte hvor jeg kan få jobbe mer med fag og rådgivning, sier Løvseth.

Løvseth ar vært fire år i Fornybar Norge, eller Energi Norge som de tidligere het før organisasjonen fusjonerte med Norwea..

– Etter 4 år i Energi/Fornybar Norge forlater jeg skipet. Utrolig lærerike år med helt fantastiske kollegaer som har stått støtt sammen gjennom stormene. Med litt mer ro rundt ørene var det på tide for meg å gjøre noe annet, skriver Løvseth på LinkedIn.

Fornybar Norge-sjef Åslaug Haga takker Løvseth for innsatsen.

– Toini har vært en sentral leder i organisasjonen. Vi kommer til å savne henne og hennes kompetanse, men ønsker henne alt godt på ferden videre, sier Fornybar Norge-sjef Åslaug Haga. 

Løvseth har sin siste arbeidsdag i Fornybar Norge 16. juni. 

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

!
Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også