EnergiWatch får enda en søsteravis

Tirsdag ble MedWatch lansert. Næringslivsavisen skal følge selskapene og menneskene i den norske helsebransjen.
Anne Grete Storvik er redaktør i nye MedWatch.
Anne Grete Storvik er redaktør i nye MedWatch.

Den norske helsebransjen får i dag en ny næringslivsavis når Watch Media lanserer MedWatch. En dedikert, fagsterk redaksjon skal gå tett på selskapene og menneskene som jobber med legemidler og biotek, e-helse og medtek.

– Bransjen og miljøet for livsvitenskap i Norge er i rask vekst, og denne veksten skal MedWatch følge tett. Vi skal gå tett på selskapenes utfordringer, deres rammevilkår, resultatene, oppturene og nedturene – og selvfølgelig menneskene som står bak disse selskapene, sier redaktør for MedWatch, Anne Grete Storvik.

I redaksjonen får hun følge av journalistene Eirik Omvik og Sebastian Brauer Hagel.

MedWatch er Watch Medias femte nisjeavis i Norge. Ambisjonen er å gi beslutningstagere i norsk næringsliv informasjonen de trenger for å navigere i en hektisk hverdag, gjennom uavhengig og kritisk journalistikk.

Det er bare noen uker siden lanseringen EnergiWatch ble lansert onsdag 28. september, og med MedWatch på plass har næringslivsredaksjonen til Watch Media passert 20 journalister og redaktører.

Watch Media står bak fem norske nisjeaviser: FinansWatch, EnergiWatch, EiendomsWatch, AdvokatWatch og nå MedWatch. Selskapet er en del av mediekonsernet JP / Politikens Hus.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

!
Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også